LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

 

El Complex Municipal de la Bonaigua hi trobaràs un ampli ventall de possibilitats per a poder fer esport i mantenir-te en forma!

PISCINES COBERTES

On es realitzen cursets de natació per a totes les edats i nivells, natació escolars i activitats dirigides a l'aigua.

Piscina de natació: 25 x 12 metres

Piscina d'aprenentatge: 8 x 6,5 metres

SPA: després d'un bon entrenament gaudeix de la piscina hidromassatge o de la sauna. La zona d'spa es un espai ideal per relaxar-te i desconnectar de l'activitat de la setmana

2 SALES D'ACTIVITATS DIRIGIDES: una sala per ciclisme indoor i una sala d'activitats com Zumba, Body Pump, Body Combat, Ioga, etc.

SALA DE PILATES: sala especifica per entrenaments Pilates. Es realitzen classes de Mat Pilates i Pilates reformer, amb maquinaria específica per a aquest sistema

1 SALA DE FITNESS: més  350 m2  amb maquinaria d'última generació. Hi trobaràs una zona de cardio, força, pes lliure i entrenament funcional. En aquest espai podràs fer la teva rutina d'entrenament o sol·licitar el servei d'un entrenador personal.

PISCINA D'ESTIU I SOLARIUM: piscina exterior amb gespa i zona d'esbarjo. Oberta del 1 de Juny al 11 de Setembre.

VESTIDORS: 5 dutxes per vestidor, assecadors manuals de cabells i armariets de lloguer per a que puguis deixar les teves coses de manera permanent.

PARKING GRATUÏT: més de 150 places d'aparcament. Perquè el cotxe no sigui una excusa!

BAR-RESTAURANT: on podràs esmorzar, dinar o picar alguna cosa a les nits de La Terrassa a la fresca. Oferim menús diaris i menús de caps de setmana a la Brasa Josper.

CENTRE D'ESTÈTICA: per a massatges, tractaments facials o corporals, depilacions o serveis de bellesa com manicura, maquillatge etc. Troba un moment per mimar-te!

PAVELLÓ TRIPLE ESPORTIU: on es practiquen diferents esports. Grades amb capacitat per 600 persones i vestidors per col·lectius .

Instal·lacions