ACTIVITATS COMPLEmenTàRIES

 

Prova les activitats complementàries de La Bonaigua

complementaries-matt-1.jpg

Mat Pilates

Mat Pilates

  

Les sessions de Matt Pilates es realitzen  sobre un matalàs i es treballa la columna vertebral, la postura de les espatlles, l'estabilitat de la pelvis i la respiració. Durant les sessions es poden introduir elements com l'anell màgic, el roller, pilotes i gomes elàstiques. Ideal per la millora de dolors d'esquena i lumbars, com l'estat general del cos. Durada de l'activitat 50 minuts,  grups reduïts de 6 persones.

complementaries-study-1.jpg

Pilates Studio

Pilates Studio

  

Els exercicis del Pilates Studio es realitzen a sobre d'unes màquines específiques:.Reformer i Cadillach. Les màquines conten amb  un carro lliscant on es poden realitzar diferents exercicis per tot el cos: braços, cames, peus, abdomen, etc; afegint resistències i garantint un major entrenament muscular i articular. Ideal per a la millora postural, treball de musculatura interna tant del tren superior com inferior i alliberar tensions. Durada de l'activitat 50 minuts. Grups reduïts de 5 persones.

complementaries-hipopresius-1.jpg

Abdominals Hipopressius

Abdominals Hipopressius

 

Activitat focalitzada en el treball muscular de la faixa abdominal i sòl pèlvic. El treball d'abdominals hipopressius és una excel·lent manera de prevenir hèrnies (inguinals, abdominals, crurals...) i proporcionen una eficaç protecció lumbo - pèlvica, prevenció d'incontinència urinària, recuperació en etapa postpart, millora postural i d'esquena entre altres beneficis.

complementaries-taekwondo-1.jpg

Taekwondo infantil

Taekwondo Infantil

 

El Taekwondo és un art marcial que ofereix una sèrie de beneficis tant físics com mentals molt recomanats per a nens i nenes amb edats compreses entre 6 i 12 anys. El Taekwondo no només millora la forma física, l'elasticitat, la força i la coordinació sinó que també fomenta l'autocontrol, la disciplina i concentració dels nens. Ajudarà en l'autoestima i confiança del nen/a.